marți, 19 februarie 2013

Pachetele cu ciuperci si branza



- 1 pachet aluat de foietaj - rezulta 12 pachetele umplute
- oua
- branza telemea de orice fel
- marar
- ciuperci
- ceapa
- sare

Se pune la calti ceapa impreuna cu ciupercile taiate toate marunt. Daca este necesar se strecoara amestecul, dupa oprirea focului. Branza se da pe razatoare si se amesteca cu ou batut si marar tocat fin.
Aluatul se decongeleaza si se pune pe masa de cucru presarata cu faina. Se decupeaza in aluat cercuri cu o forma speciala de genul:


 


Fiecare cerc se umple cu ciuperci sau branza, cat aluatul este asezat in forma speciala. Se ung marginile aluatului cu putina apa - cu degetul inmuiat in apa- si se inchide forma apasandu-se pe margini pentru a se lipi aluatul. Se deschide forma, cu grija, si se scoate cu atentie sa nu se rupa, pachetelul. Se incinge cuptorul si se introduc pacheletele la copt, in tava cu hartie de copt dar nu inainte de a fi unse cu galbenus de ou.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu