marți, 19 februarie 2013

Crema de branza cu pui


Noi o mancam ca pe o salata, dar presupun ca se poate servi si intinsa pe paine. De asemenea, ceapa rosie se poate inlocui cu ceapa verde.



- 1 piept de pui
- 150 gr branza de vaci
- 150 gr branza telemea
- 2 linguri iaurt
- 25 gr unt
- 1 ceapa rosie
- 2 oua fierte tare
- sare
- piper
- 1 lingura smantana

Razi pe razatoare branza telemea. Adaugi branza de vaci si amesteci totul bine cu smantana si iaurtul. Pieptul de pui il fierbi in apa cu putina sare. Separat, freci untul la temperatura camerei cu galbenusurile fierte. Pasta astfel obtinuta o adaugi peste crema de branza. Pui apoi si albusurile, carnea de pui tocata cubulete si ceapa taiata marunt. Potrivesti \gustul de sare si de piper. Pofta buna!

Sursa: revista "practic in bucatarie"






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu