sâmbătă, 6 aprilie 2013

Aperitiv cu ciuperci si pui

O reteta foarte simplu de realizat si de efect, mai ales daca este servita "cubulete" eventual cu o scobitoare si masilina. In familia noastra este un preparat care inlocuieste cu succes mezelurile :)

- un piept de pui
- 500 gr ciuperci (proaspete sau din conserva)
- 5 oua
- sare, piper
- marar, patrunjel

Ciupercile si pieptul de pui se taie foarte marunt (nu se toaca) si se pun la calit in putin ulei. Se lasa pe foc pana ce zeama lasata de ciuperci scade, se adauga sare si piper dupa gust. Se ia de pe foc, se adauga marar si patrunjel tocate fin si se lasa sa se raceasca. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga ouale batute cu furculita si se toarna totul intr-o tava unsa cu putin ulei. Se introduce in cuptorul incins si se lasa pana formeaza o crusta aurie. Dupa ce se raceste se taie diferite forme.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu