sâmbătă, 6 aprilie 2013

7 lucruri pe care barbatii nu le stiu despre femei

Un articol interesant, din revista Femeia de azi, pe care l-am citit realizand ca unele lucruri nici nu mi-am dat seama ca sunt "secrete" ale femeilor. Dar cum sunt barbatii mai mereu cu capul in nori e posibil sa fie in realitate mult mai multe, unele lucruri banale pentru noi, femeile :)

"Noi, femeile, suntem firi complexe, uneori confuze, greu de inteles si dificil de anticipat. Un lucru e sigur: cand iubim, ne punem sufletul pe tava si cel care ne este alaturi are sansa sa ne cunoasca de-adevaratelea. Vezi cum faci ca partenerul sa citeasca acest articol. Va prinde bine relatiei voastre.
1. Urasc sa fie comparate. Nici macar in gluma femeilor nu le place sa li se spuna ca sunt mai slabe, mai grasute, mai frumoase sau mai putin elegante decat o surata.
2. Perioada menstruala este ... reala. Barbatii ar trebui sa fie recunoscatori ca n-au parte de aceeasi regula lunara si sa inteleaga disconfortul psihic si fizic, toanele si lipsa apetitului sexual in aceste zile.
3. Femeile stiu cand te "uiti". Oricarui barbat I se poate intampla, sa-si arunce ochii in decolteul altei femei. Nu-i nimic rau in asta dar daca partenera il intreaba daca a facut-o, bine ar fi sa o recunoasca. Altfel, risca sa-i piarda increderea.
4. Si ele au apetit sexual. De necrezut? Nici vorba! Da, au si ele dorinte cand vine vorba de viata intima, au momente in care-si doresc barbatul cu ardoare. Si vor sa se tina cont e asta, chiar daca nu intodeauna reusesc sa dea de inteles acest lucru.
5. Vor sa se simta protejate. Chiar si cea mai puternica si descurcareata femeie vrea ca la sfarsitul zilei sa fie tinuta in brate de partenerul ei, sa fie alintata, sa se simta rasfatata.
6. Isi apara prietenele cu dintii. Barbatul nu are voie absolut niciodata sa-i barfeasca prietenele. Despre prietenele sale, numai ea are voie sa spuna lucruri negative, fiindca oricum nu le crede din tot sufletul.
7. Adora comunicarea. Femeilor le place sa fie ascultate, fie ca vorbesc despre ce-au facut peste zi, fie ca-si marturisesc sentimentele, visurile, parerile despre cei din jur, femeilor le place sa vorbeasca si iarasi aceasta este o placere de care barbatul de langa ea n-ar trebui sa o priveze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu